Manşetler Surmanset

Gözler Ağustos Meclisinde!

Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Zeki Özçelik’in geçtiğimiz haftalarda  düzenlenen basın toplantısında dile getirdiği “FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas edildi” söylemi gündemde ki..

Gözler Ağustos Meclisinde!

Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Zeki Özçelik’in geçtiğimiz haftalarda  düzenlenen basın toplantısında dile getirdiği “FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas edildi” söylemi gündemde ki sıcaklığını korurken, Demirci ve Özçelik’in bir araya geleceği Ağustos Meclisinde konunun tekrar gündeme gelmesi bekleniyor.

Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Özçelik basın toplantısında Çayırova’yı değerlendiği konuşmasının bir bölümünde “FETÖ ile mücadele diyorlar başka bir şey yok.–FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas ediyorsun sonra FETÖ ile mücadele diye ortada dolaşıyorsun. Bu samimi değil, Milli Görüş bu durumu tasvip etmez halkımızın da tasvip etmeyeceğine eminim” demişti. Bu söylemi uzun süre gündemde kalan ve çok konuşulan Özçelik’e, Başkan Demirci cephesinden henüz bir cevap gelmedi.

Hafta içi yapılacak olan Ağustos ayı meclis toplantısı ise Çayırova kamuoyunda Başkan Demirci’nin Saadet Partili Özçelik’e cevap vereceği tarih olarak konuşulmaya başlandı. Sert çıkışları ile tanınan Başkan Şevki Demirci’nin takas konusu ile ilgili olarak hem konuya açıklık getirmesi hemde Özçelik’in söylemlerine cevap vermesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL