Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Demirci ve yönetiminden Kocaeli'de Bugün'e Ziyaret | Kocaelide Bugün

Demirci ve yönetiminden Kocaeli’de Bugün’e Ziyaret

Çayırova Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetiminden Gebze TV ve Kocaeli’de Bugün gazetemize ziyaret   Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci beraberinde İlçe Başkan Yardımcılar İbrahim Fazlıoğlu,..

Demirci ve yönetiminden Kocaeli’de Bugün’e  Ziyaret

Çayırova Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetiminden Gebze TV ve Kocaeli’de Bugün gazetemize ziyaret

 

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci beraberinde İlçe Başkan Yardımcılar İbrahim Fazlıoğlu, Süleyman Şen, Emrullah Çakmak  ve Kadın Kolları Yöneticisi Merve Baş ile Gebze Tv ve Kocaeli’de Bugün gazetemizi ziyaret ettiler.

Demirci ve beraberindeki heyet kurucumuz ve imtiyaz sahibimiz İbrahim Çamkerten tarafından ağırlandı. Çayırova’nın siyasi ve genel durumlarının konuşulduğu görüşmede Başkan Kağan Demirci “pandemi dolayısıyla toplu çalışmalar yapamamakla birlikte Gelecek Çayırova olarak gezi ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Resmi ziyaretlerimizin yanı sıra gerek basınımızı gerekse esnaflarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz.” dedi.

Gebze TV kurucusu ve Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Demirci ve arkadaşlarına teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL