Çayırova Genel Güncel Manşetler Surmanset

Demirci’den Yeni Yıl Mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak,  2019 yılının Türkiye’ye ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyerek, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. 2019 yılı insanlık..

Demirci’den Yeni Yıl Mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak,  2019 yılının Türkiye’ye ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyerek, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. 2019 yılı insanlık için acıların yaşanmadığı, demokrasi ve refahın yükseldiği bir yıl olsun. Yeni yıl umutlarımızın başlangıç yılı olsun” dedi.

Demirci, “2019 Barış Kardeşlik Ve Hoşgörü Yılı Olsun”

Demirci, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2019 yılının terörün son bulduğu, birlik ve beraberliğin güçlendiği, tüm dünya coğrafyasında demokrasi ve insan hakları yönünde ilerlemelerin kaydedildiği bir yıl olması temennisinde bulundu. Yeni yılın başta ülkemiz ve tüm insanlık için barış, sağlık ve huzur getirmesini dileyen Demirci; “2019 yılında da bu güne kadar olduğu gibi yürüttüğümüz insan odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye, Çayırova’lı hemşerilerimin ihtiyaç ve taleplerine yönelik hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Altyapıdan çevreye, sosyal hizmetlerden kültür ve sanata kadar ilçemize yakışır hizmetleri ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle 2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini en içten duygularla temenni ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL