Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Denetimler Devam Ediyor | Kocaelide Bugün

Denetimler Devam Ediyor

Toplu taşımada pandemi denetimi   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında ülke genelinde alınan karar ve önlemlerin uygulanıp uygulanmadığı görmek için denetimler yapıyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi..

Denetimler Devam Ediyor

Toplu taşımada pandemi denetimi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında ülke genelinde alınan karar ve önlemlerin uygulanıp uygulanmadığı görmek için denetimler yapıyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı özel halk otobüslerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

 

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı tüm tedbirleri alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgına karşı çalışmalar yaparken Bilim Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların uygulanıp uygulanmadığı görmek için denetimler yapıyor. Salgının başlangıcından bu zamana kadar toplu taşıma ile ilgili alınan kararlar da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından titizlikle uygulanıyor ve denetleniyor.

 

UYGULAMALAR DENETLENDİ

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerince de Kocaeli genelindeki periyodik denetimlere devam ediliyor. Yapılan denetimlerde öncelikle alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol ediliyor. Bulaşma riskinin azaltılması ve hastalık tanısı konulan kişiler ile temaslı durumundaki kişilerin tespit edilerek izolasyona tabi tutulmalarını temin edilmesi amacıyla toplu taşıma araçlarına HES Kodu tanımlı seyahat kartları ile biniş uygulaması başta olmak üzere araç içi yolcu kapasitesine uyum, maske ve mesafe kuralları da denetleniyor. Aynı zamanda güzergah kurallarına uyum ile yönetmeliklere uyumlar da ekipler tarafından denetleniyor.

DENETİMLER SÜRECEK

Denetimlerde gerekli görüldüğü durumlarda sürücülere ve vatandaşlara kurallara uyumla ilgili gerekli açıklamalar yapılıyor. Tespit edilen uyumsuzluklar için de yönetmeliklere göre işlemler yapılıyor. İçinde bulunduğumuz hassas dönemi başarıyla geçebilmek adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri söz konusu faaliyetlerine ara vermeden devam edecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL