Deniz Festivali 24 Haziran’da

İzmit Körfezi Deniz Festivaline davetlisiniz   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, heyecan içinde beklenen 2. İzmit Körfezi Deniz Festivalini bu yıl 24 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirecek. Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yapacağı festivalde çocuklar..

Deniz Festivali 24 Haziran’da

İzmit Körfezi Deniz Festivaline davetlisiniz

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, heyecan içinde beklenen 2. İzmit Körfezi Deniz Festivalini bu yıl 24 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirecek. Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yapacağı festivalde çocuklar için çeşitli oyun ve etkinlikler, aileler içinde balık tutma yarışması düzenlenecek. Festivale katılımın yüksek olması bekleniyor.

 

DEĞİRMENDERE YÜZBAŞILAR SAHİLİ

Geçtiğimiz yıl İzmit Körfezi Deniz Festivali düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ailelerden gelen talep üzerine bu yıl ikincisini gerçekleştirecek. Ailelerin katılımı ile 24 Haziran Cumartesi günü Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde yapılacak 2. İzmit Körfezi Deniz Festivali kapsamında sürpriz etkinlikler olacak.

DENİZ ARAÇLARI KORTEJİ

Festival kapsamında çocuklara ve gençlere yönelik müzikal sahne etkinliği, atölyeler, stant ve etkinlikler, bilgilendirmeler, oyun grupları kurulacak. Ayrıca alanda çocuklar için survivor parkur yarışması, aileler içinde balık tutma yarışması düzenlenecek. Yarışmalarda dereceye giren çocuk ve gençlere ödülleri verilecek. Festival kapsamında deniz araçları korteji, flyboard gösterisi gibi etkinliklerde düzenlenecek. Ayrıca festivale katılan vatandaşlara balık ekmek ikram edilecek.

YARIŞMALAR VE ÖDÜL TÖRENİ 

Festivalde Survivor Parkuru ve Balık Tutma Yarışmasının ödül töreni sunumunu ünlü oyuncu Alp Kırşan yapacak. 24 Haziran Cumartesi günü Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde düzenlenecek festival saat 14.00’de başlayacak. Akşam saat 18.30-20.30 saatleri arasında balık tutma yarışması yapılacak. Saat 21.00’de ise dereceye giren vatandaşlara ödülleri verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL