“Denizlerimiz Emin Ellerde”

Sahil Güvenlik Komutanlığımız ile Denizlerimiz Emin Ellerde  Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Sahil Güvenlik İstanbul Grup Komutanı Yarbay Özgür Koçan ve Sahil Güvenlik personeli, Vali Seddar Yavuz’u..

“Denizlerimiz Emin Ellerde”

Sahil Güvenlik Komutanlığımız ile Denizlerimiz Emin Ellerde

 Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Sahil Güvenlik İstanbul Grup Komutanı Yarbay Özgür Koçan ve Sahil Güvenlik personeli, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler.

Vali Seddar Yavuz’a kabullerinden dolayı teşekkürlerini sunarak çiçek takdiminde bulunan Sahil Güvenlik İstanbul Grup Komutanı Yarbay Özgür Koçan ziyarette; 40.  Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Vali Yavuz: “Sahil Güvenliğimiz aynı zamanda bir iç güvenlik birimi olarak özellikle denizlerimizde güvenliğin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele, deniz kirliliği dahil olmak üzere bir çok alanda çok önemli hizmetler yapıyor. Ülkemizin köklü kuruluşlarından bir tanesidir. Özellikle iyi yetişmiş personeli, disiplini ve son yıllarda da hükümetimizin sağlamış olduğu teknik imkanlarla donanımını son derece artırmış, yetkin ve denizlerimiz emin ellerde diyebileceğimiz çok güçlü bir teşkilata dönüşmüştür. Bu vesileyle Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 40. kuruluş yıldönümünü gönülden kutluyor, tüm Sahil Güvenlik Personelinin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Ziyaret, Vali Seddar Yavuz’un, Sahil Güvenlik İstanbul Grup Komutanı Yarbay Özgür Koçan ve beraberindeki sahil güvenlik personeli ile günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL