Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Deprem Eğitim Merkezi Sizleri Bekliyor | Kocaelide Bugün

Deprem Eğitim Merkezi Sizleri Bekliyor

Deprem eğitimleri için bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde Yahya Kaptan site yöneticileri ve sakinlerine deprem eğitimi verildi. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde Seka Parkta bulunan..

Deprem Eğitim Merkezi Sizleri Bekliyor

Deprem eğitimleri için bekliyoruz.

Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde Yahya Kaptan site yöneticileri ve sakinlerine deprem eğitimi verildi.

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde Seka Parkta bulunan Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi deprem bilincini aşılamak, depremde yapılması gerekenleri hatırlatmak üzere Kocaeli halkına  hizmet veriyor. Bu kapsamda İzmit Yahya Kaptan Mahallesi 10. Ada sitesi yönetici, çalışanları ve sakinlerine deprem eğitimi gerçekleştirildi. Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde 2017 yılı itibariyle 10 bin 152 kişiye Deprem Eğitimi verildi.

DEPREM EĞİTİM MERKEZİ

İzmit Seka Park’ta eğitim veren Deprem Eğitim Merkezinde vatandaşlara teorik ve uygulamalı deprem eğitimleri gerçekleştiriliyor. Eğitim Merkezinde, kursiyerlere depreme dayanıklı bina, ev içini depreme hazırlanması, deprem sonrası toplanma yerleri  bilgilerin yanında deprem anının canlandırıldığı simülasyon odasında uygulamalı eğitimler veriliyor. Deprem eğitimi öğrencilerin yanı sıra yetişkin bireylere de sunuluyor.

YAHYA KAPTAN SAKİNLERİNE DEPREM EĞİTİMİ

Deprem eğitimlerine katılan İzmit Yahya Kaptan Mahallesi 10. ada  site yöneticileri, çalışanları ve sakinleri katıldı. Katılımcılara depreme dayanıklı bina, ev içinin depreme hazırlanması, deprem sonrası toplanma yerleri  gibi uygulamalı eğitimler verildi. Verilen eğitimden memnun kalan katılımcılar özellikle bina içerisinde uygun olmayan şekilde değişiklikler yapılmasının, deprem acısından büyük bir risk oluşturduğunu ifade etti.

 DEPREM EĞİTİM MERKEZİ SİZLERİ BEKLİYOR

Kocaeli halkının deprem konusunda eğitim almasına çok önem veren Büyükşehir Belediyesi, tüm bu eğitimleri ücretsiz olarak veriyor. 25 kişilik gruplar halinde yapılan eğitimlere katılmak isteyen birey ve gruplar 0 262 318 10 00 veya www.kocaeli.bel.tr web adresi online işlemler menüsünden randevu alarak eğitime katılabiliyor. Eğitimlere öğrenci ve yetişkin birey fark etmeksizin katılabiliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL