Afet Genel Güncel İzmit Manşetler

Depremzede Aileler Gülümse Kafe’de Ağırlandı

Başkan Hürriyet, depremzede aileleri Gülümse Kafe’de ağırladı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor maçı sonrasında deprem bölgesinden gelen vatandaşları Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de ağırladı Depremin yaralarını sarmak amacıyla..

Depremzede Aileler Gülümse Kafe’de Ağırlandı

Başkan Hürriyet, depremzede aileleri Gülümse Kafe’de ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor maçı sonrasında deprem bölgesinden gelen vatandaşları Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de ağırladı

Depremin yaralarını sarmak amacıyla çalışmalarına deprem bölgesi ve kentimizde devam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, deprem bölgesinden kentimize gelen vatandaşlarla İzmit Belediyesi Sosyal Tesisi Gülümse Kafe’de bir araya geldi. Depremzede aileler ve çocukları ile önce İzmit Belediyespor’un basketbol maçını seyreden Başkan Hürriyet maçın ardından da aileleri Gülümse Kafe’de ağırladı.

MİNİK ECRİN’E SÜRPRİZ
Başkan Hürriyet ayrıca, Hatay’dan kentimize gelen Minik Ecrin’e doğum günü sürprizi yaptı. 7’nci yaşına İzmit’te giren ve doğum günü sürprizi yapılan Ecrin, pastasını Başkan Hürriyet’le beraber kesti. Sürprizden dolayı çok mutlu olan Ecrin ve ailesi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL