Derice Araştırmada 4.Prematüre Günü Etkinliği

17 Kasım Dünya Prematüre günü nedeniyle prematüre bebeklerin varlığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla SBÜ Derince Eğitim Araştırma  hastanesi Merkez bina ve Alikahya yerleşkesinde 4.Prematüre Günü Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte..

Derice Araştırmada 4.Prematüre Günü Etkinliği
17 Kasım Dünya Prematüre günü nedeniyle prematüre bebeklerin varlığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla SBÜ Derince Eğitim Araştırma  hastanesi Merkez bina ve Alikahya yerleşkesinde 4.Prematüre Günü Etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmaları yapıldı.Prematüre bebk annesi Esra Tezcan’ın duygu ve düşüncelerini paylaşmasının ardından,Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Mürsel Durmaz,Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe’nin konuşmaları ile devam etti.Etkinlik sonunda hastane yöneticileri,çalışan personel ve prematüre aileleri ile birlikte pasta kesimi ve patik asma töreni gerçekleştirildi.
Düzenlenen etkinlikte palyaçolar ve müzik eşliğinde eğlenen çocuklar,aileleri ile birlikte keyifli anlar geçirerek hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL