Genel Güncel Manşetler Sağlık

Derince Araştırma Hastanesi’nde bir Organ Nakli daha gerçekleştirildi.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kronik Böbrek Yetmezliği nedeniyle başvuran ve organ nakil ihtiyacı bulunan hastaya organ nakil birimi tarafından değerlendirilerek nakile uygun olduğunun tespiti sonrası Organ Nakli..

Derince Araştırma Hastanesi’nde bir Organ Nakli daha gerçekleştirildi.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kronik Böbrek Yetmezliği nedeniyle başvuran ve organ nakil ihtiyacı bulunan hastaya organ nakil birimi tarafından değerlendirilerek nakile uygun olduğunun tespiti sonrası Organ Nakli Sorumlu Hekimi ve Cerrahı Bekir Voyvoda ve Uz. Dr. Ömür Memik, Emre Ulukaradağ, Doç. Dr. Erkan Şengül, Uz. Dr. Orhan Yücel organ nakil ekibi koordinatörlüğünde tüm hazırlıkları tamamlanarak başarılı bir operasyonla canlıdan canlıya nakil gerçekleştirilmiştir.

Hasta eşine organlarını bağışlayan donörümüz “Biz evlenirken iyi günde kötü günde birbirimize destek olacağız diye söz vermiştik. Ben eşimi bu hasta haliyle yalnız bırakamazdım. Önce Allah’a sonra da sizlere güvenerek bu yola girdim. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesini evimiz gibi gördük. Burada ki doktor, hemşire ve personellerin ilgisinden oldukça memnun kaldık. Ameliyatımız çok başarılı geçti ve kendimizi şuanda çok iyi hissediyoruz. Ameliyat sürecinde bizleri desteklerini esirgemeyen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil hekim, hemşire, personel ve Hastane Yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın: “Amacımız Bölgemize ve ilimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmek

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın “Hastanemizde Organ nakli konusunda çok güzel bir ekip oluşturuldu. Bu ekip arasında çok güzel bir sinerji var. Nakil yapılan hastalarımızdan sağlıkları konusunda çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Tüm organ nakil ekibine başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bizim amacımız bu tür başarılı ameliyatlar yapıp bölgemize ve ilimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmektir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL