Derince Araştırma’da Prematüre Etkinliği

5.PREMATÜRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında prematüre doğumlara dikkat çekmek ve bu alanda farkındalık sağlamak amacıyla hastanemizde 5.Prematüre Günü Etkinliği düzenlendi. Etkinlik; Kamu Hastaneler Birliği Başkan..

Derince Araştırma’da Prematüre Etkinliği

5.PREMATÜRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında prematüre doğumlara dikkat çekmek ve bu alanda farkındalık sağlamak amacıyla hastanemizde 5.Prematüre Günü Etkinliği düzenlendi.
Etkinlik; Kamu Hastaneler Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Serkan Şenel,Hastane Başhekimi Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe’nin açılış konuşmaları ile devam etti.
Prematüre bebek annesi Emine ATAR’ın duygu ve düşüncelerini paylaşmasının ardından hastanemiz Yenidoğan Yoğunbakım Üniteleri sorumlu hekimi Neonatoloji Uzmanı Uz.Dr.İlkay Er “Kanguru Bakımı”, Yenidoğan Yoğunbakım sorumlu hemşiresi Sinem Göktürk “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğunbakım ve Anne Sütü”, Yenidoğan sorumlu hemşiresi Gülümser Kaynak ” Prematüre Bebeklerde Beslenme” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.
Etkinlik sonunda hastane yöneticileri,çalışan personel ve prematüre aileleri ile birlikte pasta kesimi ve patik asma töreni gerçekleştirildi.
Düzenlenen etkinlikte eğlenen çocuklar aileleri ile birlikte keyifli anlar geçirerek hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL