Derince Genel Güncel Manşetler

Derince Araştırma’ya ulaşım rahatlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı   ekipleri Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımda önemli bir güzergah olan Çavdar Caddesi’nde asfalt uygulaması yapıyor. Çalışma kapsamında cadde baştan sona kaldırımlarıyla birlikte tamamen..

Derince Araştırma’ya ulaşım rahatlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı   ekipleri Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımda önemli bir güzergah olan Çavdar Caddesi’nde asfalt uygulaması yapıyor. Çalışma kapsamında cadde baştan sona kaldırımlarıyla birlikte tamamen yenileniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Çavdar Caddesi’nde gerçekleştirilen yol çalışmasını yerinde inceledi.

Genel Sekreter Bayram “Bu cadde Derince için önemli yollardan biri. D-100 istikametinden gelen vatandaşlarımız Derince Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için bu yolu kullanıyorlar. Biz de bu Çavdar Caddesi’ni daha rahat ulaşım için yeniliyoruz. Yolun altyapısını yaptık. Şimdi de asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla caddemizi güzel bir hale getiriyoruz” dedi.

 

 2 BİN 200 TON ASFALT

650 metre uzunluğundaki ilk şeride asfalt döküldü. Çalışmada bin 200 ton sıcak asfalt serildi. 500 metrelik ikinci şeritte de çalışmalar sürüyor. Bu şeride de bin ton asfalt serilecek. Yolun her iki tarafında da kaldırımlar yenilenecek. Daha sonra yolun tamamına bin 300 ton aşınma asfaltı dökülecek. Caddede yenilenecek olan kaldırımlarda toplam 2 bin 500 metre bordür, 2 bin metrekare de parke imalatı yapılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL