Derince Genel Güncel Manşetler Yaşam

Derince Bayramda Tek Yürek

Derince’de Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçe protokolü ve vatandaşları bir araya getiren bayramlaşma töreninde Derinceliler yine..

Derince Bayramda Tek Yürek

Derince’de Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçe protokolü ve vatandaşları bir araya getiren bayramlaşma töreninde Derinceliler yine tek yürek olarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin her bayram geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni bu yıl Yavuz Sultan Mahallesi’nde hizmet veren Körfez’in incisi Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat, Osman Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, gaziler, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL