Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Derince “Eğitim Kampüsü” nün protokolü imzalandı | Kocaelide Bugün

Derince “Eğitim Kampüsü” nün protokolü imzalandı

Derince ilçemizde Eğitime %100 Destek Kampanyası ve Derince Belediyesi imkanları dahilinde,  4479 Ada, 5 Parsel üzerine yapılacak olan “Eğitim Kampüsü” nün  protokol imza töreni  gerçekleştirildi. Protokol İmza törenine;  Vali Hüseyin..

Derince “Eğitim Kampüsü” nün  protokolü imzalandı
Derince ilçemizde Eğitime %100 Destek Kampanyası ve Derince Belediyesi imkanları dahilinde,  4479 Ada, 5 Parsel üzerine yapılacak olan “Eğitim Kampüsü” nün  protokol imza töreni  gerçekleştirildi.
Protokol İmza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Eğitime verilen katkıları takdirle karşılıyoruz.  Belediyelerimizin bu konuda eğitime vereceği katkılar önemli. Belediyelerimize ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.  Bu anlamda sizlerin de eğitime vereceği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.” diyen Vali, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
Derince İlçesi Sırrıpaşa Mahallesinde yapılacak olan Eğitim Kampüsü içerisinde; 6 derslikli Anaokulu, 24 derslikli İlkokul, 24 derslikli Ortaokul, 24 derslikli Lise ve 1 Kapalı Spor ile Konferans Salonunun yer alacağı “Eğitim Kampüsü” protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL