Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Derince’de Çok Özel Bir Proje | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Derince’de Çok Özel Bir Proje

Derince Belediyesi’nin katkılarıyla Özel Adım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sokak hayvanlarına yönelik sosyal sorumluluk projesine imza attı. Özel Adım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Derince Belediyesi işbirliğince..

Derince’de Çok Özel Bir Proje

Derince Belediyesi’nin katkılarıyla Özel Adım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sokak hayvanlarına yönelik sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Özel Adım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Derince Belediyesi işbirliğince Derince’deki sokak hayvanlarına yönelik çok önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Özel Adım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sanat Tasarım Kulübü Öğretmeni Nuray Taşal ve Çevre Kulübü Öğretmeni Hilal Tezcan’ın önderliğinde yürütülen “Sokak hayvanları aç kalmasın” projesi Derince’de hayat buldu. Proje ile birlikte Özel Adım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin tasarladığı el emeği patimatikler, Çınarlı Mesire Alanı’na yerleştirildi. Sahipsiz kedi ve köpeklerin ihtiyaçlarına yönelik yapılan bu sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmekten dolayı mutlu olduğunu belirten öğrenciler, projenin devam ettirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL