Derince’de Gelecek Var

Gelecek Kocaeli’nden Derince çıkarması Saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Gelecek Partisi Kocaeli’nin bugünkü durağı Derince oldu. Dün İzmit’te gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri sonrası bugün Derince’deki vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partililer,..

Derince’de Gelecek Var

Gelecek Kocaeli’nden Derince çıkarması

Saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Gelecek Partisi Kocaeli’nin bugünkü durağı Derince oldu. Dün İzmit’te gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri sonrası bugün Derince’deki vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partililer, gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’a, Derince İlçe Başkanı İrfan Özyolcu ile teşkilat mensupları da eşlik ettiler.

Bir yandan Gelecek Partisi’nin ülke çapında başlattığı Geçim İçin Seçim imza kampanyası Kocaeli’de de devam ederken kampanyanın bugünkü adresi Derince oldu.

“Gördüğümüz ilgiden ne kadar memnunsak, dinlediğimiz şikayetlerden de o kadar muzdaribiz. Dinlediklerimiz yüreğimizi yakıyor” diyen Başkan Çakır, “Bütün vatandaşlarımız hayat pahalılığından ve geçim sıkıntısından şikayetçi. Tüm vatandaşlarımız bir an önce sandığın önlerine getirilmesini bekliyor” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı İrfan Özyolcu ise şunları söyledi:

Kocaeli gibi Türkiye’de kişi başına düşen gelirin en yüksek olduğu ilimizde dahi insanlar kira, fatura ve geçim derdine düşmüşse, ekonomik kriz zannedilenin çok çok ötesindedir. Esnafımız sattığı malı yerine koyamaz hale gelmiş. Vatandaşlarımız çocuklarıyla gezmeye dahi gitmeye korkuyor. İnsanlar evlerinde bir odanın ışığını yakmadan işlerini halletmeye çalışıyorlar. Buna kriz denemez bu olsa olsa soygundur. Bugün Derince’de bir kez daha gördük ki; Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da sürekli olarak dile getirdiği gibi tek çare seçimdir. Biz de sandığın bir an evvel hemşerilerimizin önüne konulması için elimizden gelen tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.

Öte yandan Derince’nin en işlek caddesi olan Denizciler Caddesi’ne Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanlığı tarafından kurulan üye kayıt standına da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. İl Başkanı Serap Çakır, yaklaşık 2 saat içinde 100 civarı üye formu doldurulduğunu belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL