Derince’de Gençlik Şöleni

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Derince’de gerçekleşen kutlama programı adeta gençlik şölenine sahne oldu. Ay Yıldızlı Bayraklarla Gençlik Yürüyüşü Yurdun dört bir tarafından coşku içerisinde..

Derince’de Gençlik Şöleni

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Derince’de gerçekleşen kutlama programı adeta gençlik şölenine sahne oldu.

Ay Yıldızlı Bayraklarla Gençlik Yürüyüşü

Yurdun dört bir tarafından coşku içerisinde kutlanan 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Derince’de düzenlenen program da şölen havasında geçti. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında hafta içinde sportif etkinlikler düzenlenmişti. 19 Mayıs Cumartesi günü ise ilk olarak Derince Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi, sonrasında gençlik yürüyüşü düzenlendi. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’ndan başlayan ve Kent Meydanı’na kadar devam eden Gençlik Yürüyüşü’ne katılan protokol ve öğrenciler ellerinde ay yıldızlı bayraklarla vatandaşları selamladı.

Halk Oyunları ve Sportif Gösteriler

Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut başta olmak üzere İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte bir selamlama konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, 19 Mayıs’ın önemine vurgu yaptı. Halk oyunları gösterileri ile renklenen Derince’deki 19 Mayıs kutlamaları kapsamında ayrıca öğrenciler tekvando, masa tenisi, dart, boks, eskrim, badminton ve güreş branşlarında gösteriler sahneledi. Derince’deki kutlamalar hafta içinde yapılan müsabakalarda dereceye giren okullara kupalarının takdim edilmesi ile ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL