Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Destici Gebze’de Konuştu | Kocaelide Bugün
Politika

Destici Gebze’de Konuştu

Gebze’de faaliyet gösteren Samsunlular Derneği’nde Gebze BBP İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ‘in düzenlediği iftara katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici iftar sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Destici, Gebze’den..

Destici Gebze’de Konuştu

Gebze’de faaliyet gösteren Samsunlular Derneği’nde Gebze BBP İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ‘in düzenlediği iftara katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici iftar sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Destici, Gebze’den Katar Çağrısı Yaptı. Samsunlular Derneği başkanı Şakir Töngel ve yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu iftar programına Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba,DSP Gebze İlçe Başkanı Çetin Töngel,MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP ilçe yöneticileri ve MHP Aksesapağı Bölge Temsilciliği yönetimi katılım sağladı.

İran’a yapılan saldırıyı lanetlediklerini belirten Destici; “Bunlar Müslümanları birbirine düşürme oyunlarıdır. Emperyalist küresel güçlerin, siyonistlerin oyununa gelmeyin. Müslüman ülkeleri birbiriyle çatışmasın, tam tersine birbiriyle kucaklaşsın, kardeşliklerini ortaya koysunlar. Eğer arada problemler varsa bunlar konuşarak, diyalog yoluyla çözülsün. Asla ve kata bunları silah yoluyla çözmeye hiç kimse kalkışmasın çünkü bunun bedelini sadece ve sadece İslam dünyası öder, Müslümanlar öder, ödetenler de iki dünyada iflah olmazlar. Eğer Katar bir suç işlemişse, Katar bir yanlış yapmışsa İslam Konferansı Genel Sekreteri İslam ülkelerini toplantıya çağırır ve Katar’ın cezasını keser. Ya da başka bir ülke yapmışsa bunun cezasını keser ama batılı güçlerin önüne düşerek bu işler yapılmaz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL