DEVA Çayırova Pazarda

DEVA Çayırova’dan Pazarcı Esnafına Ziyaret… #devapazarda Deva Partisi Teşkilatları Türkiyenin 81 ilinde eş zamanlı olarak Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ , İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri..

DEVA Çayırova Pazarda

DEVA Çayırova’dan Pazarcı Esnafına Ziyaret…

#devapazarda

Deva Partisi Teşkilatları Türkiyenin 81 ilinde eş zamanlı olarak Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ , İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Akse Mahallesi  kapalı semt pazarını ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve beraberindeki heyet, 13 Ocak Perşembe günü  Akse Mahallesi  kapalı semt pazarını ziyaret ederek esnafı dinledi. Programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

SARAÇ Programdan sonra yaptığı açıklamada; Bugün teşkilatlarımızla beraber tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova ilçemizde de  pazarcı esnafımızı dinledik. Maalesef ülkenin içinde bulunduğu Ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir. Masraflarını dahi karşılayamayan esnafımız bugün ülkeyi yönetenlerin yanlış ekonomi politikaları yüzünden bir çıkmazın içine girmiştir. Ekonomik  kriz her geçen gün artarak derinleşmektedir.

Esnafımız aldığı ürünü satamamaktan , vatandaşımız ise pahalılık yüzünden alım gücünün düşmesinden çok şikayetçi. Esnafımız bir kısım ürünleri  kilo ile değil artık gramla  sattıklarını bu durumdan dolayı çok üzüntü duyduklarını ifade ediyorlar. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey’in ekonominin başında olduğu günleri özlediklerini belirtiyorlar.

Deva Partimizin iktidarın da Ekonominin Mimarı Genel Başkanımız Sayın: ALİ BABACAN ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız. İnsan onuruna yakışır bir hayat standardına hep beraber ulaşacağız. Çünkü Ekonomideki en liyakatli kadrolar bizde dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL