DEVA Çayırova ziyaretlere devam ediyor

DEVA Çayırova Pir Sultan Abdal Kültür Derneğini Ve Bağımsız Metal İşçileri Sendikasını Ziyaret Etti  DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ; Kocaeli Pir Sultan..

DEVA Çayırova ziyaretlere devam ediyor

DEVA Çayırova Pir Sultan Abdal Kültür Derneğini Ve Bağımsız Metal İşçileri Sendikasını Ziyaret Etti

 DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ; Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi ile birlikte Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti. Ziyarete Deva Partisi il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya’da  eşlik etti. 

Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez  ziyarette yaptığı konuşmada; DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaret bizleri çok sevindirdi. İlçemizin ve ülkemizin meselelerini istişare etmek için daha sık bir araya geleceğiz dedi.

Daha sonra söz alan  Bağımsız Metal İşçileri Sendikası yöneticisi Hüseyin Tolu ise  ziyaretten çok mutlu olduklarını ve daha sık bir araya gelinmesi  gerektiğini ifade etti.

Deva Partisi Çayırova  ilçe başkanı Saraç’ da programda yaptığı konuşma da; bugün Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi ile beraber Bağımsız Metal İşçileri Sendikasını ziyaret ettik.  Ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Açılış ve kongre programımıza iştirak eden bu değerli iki kuruma bugün geçte olsa bir iade-i ziyaret yaptık.  Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için her iki başkana da şükranlarımı sunarım dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL