DEVA halkın nabzını tutmaya devam ediyor

DEVA Partisi Pazarda   DEVA Partisi teşkilâtları bütün yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de bugün pazarlarda vatandaşlarla buluştu, sohbet etti, dertlerini dinledi, hayat pahalılığına çözüm yollarını anlattı Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın..

DEVA halkın nabzını tutmaya devam ediyor

DEVA Partisi Pazarda

 

DEVA Partisi teşkilâtları bütün yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de bugün pazarlarda vatandaşlarla buluştu, sohbet etti, dertlerini dinledi, hayat pahalılığına çözüm yollarını anlattı

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Genel Merkez’in organizasyonuyla bütün yurtta DEVA Partisi teşkilâtları semt pazarlarına giderek vatandaşlarla buluştular, dertlerini dinlediler, hayat pahalılığı karşısında insanlarımızın çektiği geçim sıkıntısını paylaştılar. Bu kapsamda DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı da 12 ilçenin tamamında İl Başkanı Adem Koç’un öncülüğünde semt pazarlarında vatandaşları dinlediler, DEVA Partisi’nin ekonomi alanında çözüm yollarını paylaştılar…

TÜRKİYE DEVA’YI BEKLİYOR

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Adem Koç, “Bugün vatandaşlarımızın artık yaşanılan bu hayat pahalılığı karşısında dayanacak gücü kalmadığını, ne yazık ki hep beraber bir kez daha gördük. İnsanımız gece gündüz çalıştığı halde, en hayati ihtiyaçlara dahi para yetiştirememenin acısıyla kıvranıyor.

Bugün pazarda da gördüğümüz üzere artık Türkiye, DEVA Partisi iktidarını ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ülkeyi tekrar düzlüğe çıkartarak insanca yaşam kalitesine ulaştırmasını sabırsızlıkla bekliyor…” dedi.

DEVA KADROLARI HAZIR

Vatandaşın pazarda artıkları topladığına dikkat çeken Başkan Koç, “Bu durumdan birinci dereceden hükumet sorumludur. Dünyanın kendi kendine yeten 7 ülkesinden birisi olan Türkiye’nin hesapsız, kitapsız tarım politikalarıyla yabancı ülkelere bağımlı hale getirildi. Gıda güvenliği bugün dünyanın en önemli sorunudur. Bugün pazarda da hep beraber gördüğümüz gibi, bakliyatların tamamı ithal, neredeyse yaş sevze ve meyveyi bile ithal decek hale gelmiş bir ülkeye dönüştürüldük.

Ama kimse umutsuzluğa kapılması Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve tecrübeli DEVA Partisi kadroları birkaç ay içerisinde bu kötü gidişe dur diyecek yetkinliktedir” şeklinde ifade etti.

GENEL KURULA İŞTİRAK ETTİLER

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer Atılımcı İş Adamları (ATİK) Derneği Kongresi’ne katıldılar. Burada genel kurullu ve ATİK yönetimini tebrik eden il başkanı Adem Koç, “İş adamlarımız ülkemizin teminatı olan girişimcilerimizdir. Desteklenmesi ekonominin rahatlaması ve istihdamın artırılması anlamında çok büyük önem arz etmektedir” dedi.

Ekip daha sonra DEVA Partisi Derince İlçe Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen Kripto Para Konferansı’na katıldılar.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL