Deva Kocaeli’ den yoğun çalışma dönemi

Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nda 14 Mayıs’a Kadar Uyku Yok Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, 14 Mayıs seçimleri için yoğun bir çalışma dönemi içerisinde. Kocaeli’nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri etkinlikler..

Deva Kocaeli’ den yoğun çalışma dönemi

Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nda 14 Mayıs’a Kadar Uyku Yok

Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, 14 Mayıs seçimleri için yoğun bir çalışma dönemi içerisinde. Kocaeli’nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri etkinlikler ve Millet İttifakı’nın düzenlediği toplantılara tam kadro katılıyor. İl Başkanı Semih Taşveren’in talimatıyla “14 Mayıs’a kadar uyku yok, gece gündüz çalışacağız” kararı alan teşkilat, Büyük Zafere kadar durmayacak.
Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, seçim sürecine olan kararlılıklarını ve hedeflerini açık bir şekilde ifade etti: “14 Mayıs’a kadar uyku yok, gece gündüz çalışacağız. Millet İttifakı Listesi’nin en az 7 milletvekili çıkarması için elimizden geleni yapacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız.” Bu hedef doğrultusunda, Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, Kocaeli’nin altını üstüne getiriyor ve seçimlere hazırlık sürecini büyük bir enerjiyle sürdürüyor.
MİLLET İTTİFAKI’NIN HER ETKİNLİĞİNE TAM KADRO KATILIM
Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Millet İttifakı’nın düzenlediği bütün toplantı ve organizasyonlara tam kadro katılarak, ittifakın güç birliğini ve dayanışmasını sergiliyor. Bu sayede, seçimlerde başarılı bir sonuç almayı hedefleyen Millet İttifakı’nın Kocaeli’deki performansı da önemli ölçüde arttı. Deva Partisi Kocaeli Teşkilatı, dün de Saadet Partisi mitingine tam kadro katılım sağladı. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile de bir süre konuştu ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
KOCAELİ’DE EN AZ 7 MİLLETVEKİLİ
Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli halkıyla buluşan Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinleyerek, Millet İttifakı için oy istiyor. Halkın sesine kulak veren teşkilat, seçimlerde Kocaeli’nin beklentilerini karşılayacak politikalar geliştirerek, halkın desteğini almayı hedefliyor. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın hedefleri netleşiyor. Kocaeli’de en az 7 milletvekili hedefini koruyan teşkilat, Millet İttifakı’nın listesini sahiplendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL