Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

DEVA Partililer kendilerini billboard yaptı

DEVA Partisi Tam Saha Preste   DEVA Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm yurt sathında olduğu gibi Kocaeli’nde de bütün teşkilâtlarıyla sahada çalışıyor. Billboardların parasıyla dahi verilmediği için DEVA Partililer kendilerini..

DEVA Partililer kendilerini billboard yaptı

DEVA Partisi Tam Saha Preste

 

DEVA Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm yurt sathında olduğu gibi Kocaeli’nde de bütün teşkilâtlarıyla sahada çalışıyor. Billboardların parasıyla dahi verilmediği için DEVA Partililer kendilerini billboard yapıp vatandaşa seslerini duyuruyorlar

 

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, seçim çalışmalarında son günler yaşanırken bütün gücüyle saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli İl Başkanlığı ve 12 ilçe başkanlığı da üyeler ve gönüllülerle birlikte, kentin dört bir köşesinde çalışmaya devam ediyor.

 

DEVA PARTİSİ’NDEN CANLI BİLLBOARDLAR

Daha önceki dönemlerde de ‘Parasıyla dahi’ billboard verilmeyen DEVA Partililer bu kez farklı bir çare bularak vatandaşlara seslerini duyuruyorlar. Kendilerini Billboarda çeviren DEVA Partililer, sabahın ilk ışıkları ile birlikte yol kenarlarında durarak yoldan geçenlerin bilgi sahibi olmasını sağlıyorlar.

Gebze başta olmak üzere Kocaeli’nin pek çok ilçesinde canlı billboard olarak seçim çalışmaların katılan partililer Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isterken bir yandan da partiye üye olmak isteyenlerin de üyelik işlemlerini gerçekleştiriyorlar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, “Üyelerimiz ve gönüllülerimiz ile tam saha pres yapıyoruz. Bu seçimi alacağız Başka yolu yok. Aksi durumda seçimlerin hemen ertesinden itibaren 15 Mayıs sabahında kısa bir provasını gördüğümüz gibi Doların 30 Liraları aşacağı, Borsa’nın tepe taklak olduğu, yatırımların yurt dışına kaçtığı, teröristlerin Meclis’te kol gezdiği bir Türkiye’ye uyanacağız.

 

BU İKİNCİ ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRİN

Başka Türkiye yok, para alan emir de alır. Yurt dışından alınan yüksek faizli, kısa vadeli borçlarla ülkenin geldiği vahim durum ortada. Bu hükumet ülkemiz için bir beka sorunu haline gelmiştir. Türkiye’mizi hızla bu tek adam rejiminden kurtarmak zorundayız. Başta oy vermeyen hemşehrilerimizi bu kez kesinlikle sandık başına bekliyoruz.

AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımızın da kararlarını bir kez daha düşünmelerini ve ellerine geçen bu ikinci şansı çok iyi değerlendirerek; her şeyi bir kenara bırakıp çocuklarımız ve torunlarımızın mutlu ve müreffeh bir geleceği için Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermelerini bekliyoruz. Çünkü başka bir Türkiye yok!” dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL