Afet Genel Güncel Manşetler

DEVA’dan Afet Bölgesine Destek

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Afet Müdahale Birimi ile Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depreme yönelik ilgili kamu kurumlarına iletmek üzere yardım toplama çalışmalarına başlandı Genel Başkanlığını Ali..

DEVA’dan Afet Bölgesine Destek

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Afet Müdahale Birimi ile Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depreme yönelik ilgili kamu kurumlarına iletmek üzere yardım toplama çalışmalarına başlandı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde Kahramanmaraş Depremi’nin duyulması ardından hummalı bir çalışma başlatıldı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde il yönetim kurulu üyeleri Ahmet Tayfun Baltacı, Nur Banu Yalçın, Batuhan Aykan ve Ayhan Akyüz’ün katılımlarıyla kurulan Afet Müdahale Birimi çalışmalarına başladı. DEVA Partisi’nin teşkilâtlarının bulunduğu Kocaeli’nin 12 ilçesinden de birer temsilcinin bulunduğu birimde toplanacak yardımlar AFAD ve Valiliklerle işbirliği içerisinde bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar.

DEVA GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BÖLGEDE

Ayrıca DEVA Partisi Genel Merkezi’nde de Deprem Bölgesi’ne yardım konusunda görev dağılımı yapıldı ve genel başkan yardımcıları bölgedeki teşkilâtlarla birlikte deprem mağdurlarına yardım etmek üzere harekete geçtiler. Buna göre bölgeye intikal eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları;

Gaziantep-Kilis: Candan Karlıtekin, Mustafa Ergen, Elif Esen
Adıyaman: Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Kerem Altun
Kahramanmaraş: İdris Şahin, Doğa Şanlıoğlu, Selma Aliye Kavaf
Hatay: Sadullah Ergin, Burak Dalgın, Evrim Rızvanoğlu
Diyarbakır-Şanlıurfa: Medeni Yılmaz, Ali İhsan Merdanoğlu
Malatya-Elazığ: İbrahim Çanakcı, Cem Avşar, Aysun Hatipoğlu
Adana-Osmaniye: Hasan Karal, Nazlı Seda Vural, Ramiz Ongun

DEVA AFET EYLEM PLÂNI’NIN ÖNEMİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da şunları ifade etti: “Millet olarak acımız çok büyük. Vefat eden vatandaşımızın sayısı şu an itibarıyla 1800’ü aştı. Türk halkının başı sağ olsun…

Parti olarak hazırladığımız Afet Eylem Plânı’nın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İnşallah bu eylem plânlarının hayata geçirilmesi ile ileride benzer afetlerden böylesine büyük zararlar görmemizin önüne geçeriz.

Bugün ise birlik vaktidir. Acil olan enkaz altındaki vatandaşlarımızın çetin kış şartları altında donma riskine karşı bir an önce hayata tutundurulmasıdır.

Biz DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak 4 il yöneticimizin koordinesi ve 12 ilçe temsilcimizin de çalışmalarıyla Deprem Bölgesi’ne yardım malzemelerini koordine ediyoruz. Toplanacak yardımlar, AFAD ve Valiliklerle işbirliği içerisinde bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu konuda gayret gösteren ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine de ayrıca teşekkür ederim. Ayrıca yardımcı olmak isteyen hemşehrilerimiz de il başkanlığımız ve ilçe başkanlıklarımız ile temasa geçebilirler.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL