Eğitim Genel Güncel Manşetler Politika

DEVA’dan Karne Mesajı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç bir mesaj yayınlayarak bugün yarı yıl tatiline giren öğrenci ve öğretmenleri kutladı ve çocuklara iyi tatiller diledi Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi..

DEVA’dan Karne Mesajı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç bir mesaj yayınlayarak bugün yarı yıl tatiline giren öğrenci ve öğretmenleri kutladı ve çocuklara iyi tatiller diledi

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç bir mesaj yayınlayarak eğitim camiasının yarı yıl tatilini kutladı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, mesajında “2022-2023 eğitim-öğretim yılının bir dönemini bitirdik. Öğrencilerimiz ve velilerimiz yarı yıl tatilini çok iyi değerlendirmeli, çocuklarımızla diyaloglarımızı arttırmalıyız. Ülke olarak çektiğimiz sıkıntıları her ne kadar yansıtmamaya çalışsak da yavrularımız da mevcut gidişatın sıkıntılarını ve yoksulluğu en derinden yaşıyorlar. Bu nedenle onları anlayarak yaklaşmalıyız. Unutmamalıyız ki karne tek başarı ölçüsü değildir. Sosyal yaşamdaki beceri ve aktiviteler de çok önemli birer başarıdır” dedi.

BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç şunları söyledi; “Gerek çocuklarımız, gerek öğretmenlerimiz, gerekse velilerimiz yarı dönem süresince eğitim sisteminde ve ülke şartları nedeniyle epey zorlandılar, çok çalıştılar, yoruldular. Kimi çocuğumuz teşekkür ve takdir belgesi aldı, kiminin ise notları zayıf geldi. Ancak çocuklarımıza karşı anlayışlı ve sabırlı olursak bütün kapalı kapıları açarız. Bu konuda velilerimize ve öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bu iki haftalık arayı hem öğrencilerimizin, hem velilerimizin, hem de öğretmenlerimizin çok iyi değerlendireceği kanaatindeyim. Bu zamanı bol bol kitap okuyarak geçirsinler. Tabi ki eğlensinler, dinlensinler ama her gün yarım saat de olsa kitap okusunlar. Bütün öğrencilerimizi fedakâr velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL