DEVA’dan Yeniden Refah’a Ziyaret

Çayırova DEVA’dan  Yeniden Refah Çayırova’ya  Ziyaret DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri ; Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanlığı’nı ziyaret etti. DEVA Partisi Çayırova..

DEVA’dan Yeniden Refah’a Ziyaret

Çayırova DEVA’dan  Yeniden Refah Çayırova’ya  Ziyaret

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri ; Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanlığı’nı ziyaret etti.

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve yönetimini ziyaret etti.

08 Kasım  2020 tarihinde teşkilat binasının açılışını ve aynı günde 1. Olağan Kongresini yapan  Çayırova Deva bu programlarına katılım sağlayan Yeniden Refah Partisi Çayırova Teşkilatına iade i ziyarette bulundu.

Başkan; Aykan Dönmez konuşmasında Deva Partisi  Çayırova  teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkürlerini iletti. Dönmez konuşmasında;  İnşaallah önümüzdeki süreçte Çayırova için daha sık bir araya geleceğiz. Projelerimizi düşüncelerimizi birbirimize aktaracağız. dedi

Saraç  program da yaptığı konuşma da Başkan Dönmez’e iyi dilekleri ve nezaketi içi teşekkürlerini iletti.  Saraç ayrıca; Yaptığımız ve diğer siyasi partilere  de yapacağımız bu ziyaretler ile  son yıllarda artarak devam eden Siyasetin’’ kutuplaştırıcı ötekileştirici’’ dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz  bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL