Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Devletimizi tehlikeli şer odakların tuzağından uzak tutmak şarttır" | Kocaelide Bugün

“Devletimizi tehlikeli şer odakların tuzağından uzak tutmak şarttır”

Hürriyet’ten 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü mesajı   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle anma mesajı yayınladı   Başkan..

“Devletimizi tehlikeli şer odakların tuzağından uzak tutmak şarttır”

Hürriyet’ten 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü mesajı

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle anma mesajı yayınladı

 

Başkan Hürriyet yayınladığı açıklamada; “15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü vesilesiyle kaybettiğimiz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Benzer acıların tekrarlanmamasını dilerim. 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 4 yıl geçti. Yakın tarihimize kara bir leke olarak geçen bugünde demokrasiye, milletin özgürlük ve bağımsızlığına kasteden hainler milletimizin gücünü ve iradesini yenemedi.

 

Eli kanlı terör örgütü FETÖ’nün ülkemiz üzerinden oynadığı oyunlar sonucunda demokrasimize yönelik yapılan darbe girişiminin başarısız kılınması, halkımızın parlamenter demokrasimize sahip çıkmasıyla sağlanmıştır.

 

15 Temmuz gibi acı olayların yaşanmaması için yapılacak tek şey Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, ortak değerlerimize, demokratik, laik cumhuriyete ve sosyal hukuk devleti anlayışına sıkı sıkıya sarılmaktır. Ayrıca 4 yıl önce yaşanan bu ibret verici olaydan ders alınıp devletimizi başka tehlikeli şer odakların tuzağından uzak tutmak şarttır.

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4.yıl dönümünde vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş, bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah güzel ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL