Devrim, meclisin yeni başkanı oldu

İZMİT KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.. İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek aday olarak giren Aslı Devrim, meclisin yeni başkanı oldu. İzmit Kent Konseyi..

Devrim, meclisin yeni başkanı oldu

İZMİT KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek aday olarak giren Aslı Devrim, meclisin yeni başkanı oldu.

İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu, Belsa Plaza B Blok’ta bulunan İzmit Kent Konseyi’nin çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Aslı Devrim’in tek aday olduğu toplantı saat 14.30’da
başladı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve divan kurulunun belirlenmesinin ardından mevcut başkan Gonca Berktay, yaptığı konuşma ile görevine veda etti.
Konuşma sonrası başkan adaylarının başvuruları alındı ve süre zarfında adaylığını açıklayan Aslı Devrim, seçime tek aday olarak girdi. Yürütme kurulu adaylarıyla birlikte üyelerin oyunu alan Devrim, yeni dönemde
İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Başkanlık görevini üstlendi.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un da takip ettiği toplantı, yeni başkan Aslı Devrim’in teşekkür konuşmasının ardından çekilen aile fotoğrafı ile son buldu. İKK Kadın Meclisi aşağıdaki şekilde oluştu.

BAŞKAN: Aslı Devrim
YÜRÜTME KURULU:
-Özlem Durmuş
-Türkan Öztürk
-Müşerref Yüksel
-Sabriye Çetin
-Cevahir Emir
-Gizem Tüzer
-Nazmiye Genez Çetindoğan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL