Diğer ilçelerdeki taksileri de dezenfekte ediyorlar  

İzmit Belediyesi 12 ilçede, dezenfekte edilmeyen taksi bırakmıyor   Koronavirüs süreci boyunca kent esnafının yanında olan İzmit Belediyesi, İzmit’te hizmet veren yüzlerce taksinin ardından, talep üzerine tüm ilçelerdeki ticari taksileri..

Diğer ilçelerdeki taksileri de dezenfekte ediyorlar   

İzmit Belediyesi 12 ilçede, dezenfekte edilmeyen taksi bırakmıyor

 

Koronavirüs süreci boyunca kent esnafının yanında olan İzmit Belediyesi, İzmit’te hizmet veren yüzlerce taksinin ardından, talep üzerine tüm ilçelerdeki ticari taksileri dezenfekte ediyor

 

Koronavirüs süreci boyunca kent esnafının her ihtiyacında yanında olan İzmit Belediyesi son olarak İzmit’te hizmet veren 500’e yakın taksiyi Doğukışla Kapalı Pazar Alanında kurulan dezenfektasyon merkezinde ikinci tur dezenfekte işleminden geçirmişti. İzmit Belediyesi gelen talep üzerine, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle bu kez tüm ilçelerdeki ticari taksileri dezenfekte ediyor.

 

Başkan Hürriyet’e Teşekkür

 

İzmit Belediyesinin ticari taksilere yönelik dezenfeksiyon hizmetinden faydalanmak isteyen diğer ilçelerdeki ticari taksiler de, İzmit Belediyesinin sağladığı imkan nedeniyle oldukça memnun. Araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ettirmeye gelen taksici esnafı ise, “İzmit Belediyesine ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerimizi sunarız. Dezenfekte işlemleriyle birlikte hem bizim hem de yolcularımızın sağlığı artık daha güvende” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL