Güncel Manşetler

Dikkat! Hat 200’de saatler değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Hızlı Tren(YHT) çalışmaları nedeniyle durdurulan tren seferlerinden vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için başlattığı 200 numaralı İstanbul Tuzla- Kartal hattı yoğun ilgi görüyor. Tren yolunun açılmasından sonra da..

Dikkat! Hat 200’de saatler değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Hızlı Tren(YHT) çalışmaları nedeniyle durdurulan tren seferlerinden vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için başlattığı 200 numaralı İstanbul Tuzla- Kartal hattı yoğun ilgi görüyor. Tren yolunun açılmasından sonra da seferlerine devam eden 200 numaralı hatta Derbentten kalkışları iptal edildi. Yeni düzenlemeye göre 200 no’lu hat otogardan kalkış yapacak. Derbent bölgesinden bu hattı kullanan yolcular için ücretsiz ring servisi konuldu.

YOĞUN ZAMANLARDA 15 DAKİKADA BİR

Özellikle öğrencilerin büyük memnuniyetini kazanan 200 numaralu hattaki otobüs seferleri haftanın 7 günü Otogar ile Kartal’dan karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor. Sabah 05.00’te başlayan seferler gece 24.00’e kadar yarım saatte bir otogardan kalkıyor. Hafta içi ve hafta sonu, yolcuların sık olduğu okul ve iş çıkışı saatlerinde seferler 15 dakikada bir gerçekleştiriliyor.

İZMİT-KARTAL METRO ARASI

TCDD’nin Ankara–İstanbul YHT Projesi kapsamında çalışmalara başlanmış bu kapsamda tren seferleri durdurulmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özellikle öğrencilerin mağduriyet yaşamaması ve gidiş gelişlerin rahat bir şekilde devam edebilmesi için 200 numaralı Kartepe-Tuzla hattını devreye almıştı. Yapılan son düzenlemeyle otogardan kalkan 200 nolu hattaki otobüs İzmit, Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal Metro arasında seferlerine devam ediyor. Dönüşte ise Kartal peronlarından kalkarak; Kartal Metro, Pendik, Tuzla, Gebze, İzmit güzergâhından otogara dönüş yapıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL