Manşetler Surmanset

Dikkat! Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika açıklamasına göre, Marmara Bölgesi’nin batısında bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ani sel, su..

Dikkat! Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika açıklamasına göre, Marmara Bölgesi’nin batısında bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısı yaptı. Bir uyarı da Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) geldi. AKOM İstanbul için kuvvetli yağış uyarısını tekrarlayarak ani sel ve su baskınlarına dikkat uyarısında bulundu.

Meteorolojiden alınan verilere göre bu akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermesi beklenen yağışın cuma gününe kadar sürmesi bekleniyor. Yağışla birlikte bugün en düşük hava sıcaklığı 23 derece iken en yüksek sıcaklık 34 derece dolaylarında olacak. Cuma günü ise yağmurun etkisiyle en düşük 21 derece olması beklenen hava sıcaklığı, en yüksek 29 derece olacak

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL