Güncel Manşetler

Dilovası Belediyesi Denetimleri Sıklaştırdı

Dilovası Beleyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren toplu yemek siteleri ve lokantalara yönelik hijyen ve ruhsat denetimlerini sürdürüyor.  Belediye ekipleri, denetlediği iş yerlerinde kurallara uymayan işletme sahiplerini yazılı..

Dilovası Belediyesi Denetimleri Sıklaştırdı
Dilovası Beleyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren toplu yemek siteleri ve lokantalara yönelik hijyen ve ruhsat denetimlerini sürdürüyor.
174251_ekran-alintisi
 Belediye ekipleri, denetlediği iş yerlerinde kurallara uymayan işletme sahiplerini yazılı ve sözlü olarak uyardı.
Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri,  bu seferde ilçe genlindeki toplu yemek sitelerini ve lokantaları denetimden geçirdi. Denetimlerde lokantaların mutfak ve imalathaneleri denetlenerek, sağlık açısından hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edildi.
Halkın sağlığı konusunda oldukça titiz davranan Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri, yapılan denetimlerde kullanıma hazır ürünlerin son kullanma tarihleri ve saklanma koşulları incelendiği gibi kuru gıdaların istiflenirken ürünlerin havalanması için altlarında palet olup olmadığı, iklimlendirme ve havalandırma sistemleri, fiyat etiketi ve tarife listeleri, atık yağ sözleşmeleri ve depolanma şartları, çalışanların temizliği, giyinme odaları ve iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarını kontrol etti. Denetimlerin amacının halk sağlığını korumak olduğunu dile getiren yetkililer, lokanta çalışanlarını hijyen konusunda uyararak, dolaplardaki üzeri açık gıdaların üzerilerinin kapatılmasını istedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL