Güncel

Dilovası Belediyesi’nden Hizmet atağı

Dilovası Belediyesi ilçeyi baştan aşağı yeniliyor. Belediye tarafından ilçe genelindeki alt yapı ve üst yapı için ihale yapıldı. İlçede alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Dilovası Belediyesi Fen İşleri..

Dilovası Belediyesi’nden Hizmet atağı

Dilovası Belediyesi ilçeyi baştan aşağı yeniliyor. Belediye tarafından ilçe genelindeki alt yapı ve üst yapı için ihale yapıldı.

İlçede alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yolları ve kaldırımları yeniliyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın öncülüğünde Dilovası’nı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Dilovası’nın 12 mahallesinde çalışmalarını sürdüren, Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde Yapılan İhale kapsamda,10.000 m3 parke,400m3 Alt Temel malzemesi,575 ton plentmiks,4000 ton Asfalt Serimi,470 metre yağmur suyu işi, Mimar Sinan Ve Turgut Özal Mahallelerinde Alt ve Üst Yapım işi, kaldırım çalışması ve asfalt serme işlemi ile Dilovası’nda yollar ve kaldırımlar yenilenecek.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Hızla ilerleyen çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Bazı Mahallelerimizde Alt ve Üst Yapı eksiklikleri tamamlandıktan sonra taş döşeme çalışmalarına başlanılacak. Eski parke taşların yerine yeni kilitli parke taşlar döşenerek tamamlanacak, çalışmaları biten cadde ve sokaklarımıza ışıklandırma yapılarak Mahallelerimiz daha güzel ve kullanışlı bir görünüme kavuşacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL