Güncel Manşetler

Dilovası Meclisi Eylül Toplantısı Yapıldı

Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda dün gerçekleşti. Başkan Toltar’ın gündeme dair yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantısında Başkan Toltar, “Güneydoğu Asya ülkesi olan Myanmar’da bir..

Dilovası Meclisi Eylül Toplantısı Yapıldı

Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda dün gerçekleşti.

Başkan Toltar’ın gündeme dair yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantısında Başkan Toltar, “Güneydoğu Asya ülkesi olan Myanmar’da bir grup Budist rahip tarafından Arakanlı müslümanlara yapılan katliamı esefle, şiddetle kınıyoruz. İslam coğrafyasında yaşanan zulmün son bulmasını diliyorum. Bu arada hem meclis üyelerimin hem de halkımızın geçmiş Kurban Bayramını bir kez daha kutlar, Kurban ibadetimizin kabul olmasını Rabbimden niyaz eder, hep birlikte nice bayramlar dilerim. Geçmiş 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Gebze Ticaret Odamızın sponsorluğuyla ve desteğiyle belediyemiz işbirliğiyle geçtiğimiz günlerde ilçemize Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası temelini attık. Bu kapsamda modern tesisimizin bünyesinde: Halk Eğitim Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi, Orhangazi ve Mimar Sinan Mahallelerimizin Muhtarlık Ofisleri, Orhan Gazi Mahallesi Sağlık Ocağını ilçemize kazandırıp halkımızın hizmetine sunacağız inşallah.” dedi.

Gündeme dair konuşmasının ardından meclis gündemine geçen Başkan Toltar, gündemde olan 8 maddeyi tek tek okuyarak oyladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL