Dilovası modern bir anaokuluna kavuşuyor

Dilovası GEBKİM Eğitim ve Sağlık Vakfı Anaokulu’nun Protokol İmza Töreni Yapıldı Dilovası ilçemizde Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın işbirliğinde..

Dilovası modern bir anaokuluna kavuşuyor
Dilovası GEBKİM Eğitim ve Sağlık Vakfı Anaokulu’nun Protokol İmza Töreni Yapıldı
Dilovası ilçemizde Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın işbirliğinde yaptırılacak olan 6 derslikli (120 öğrencilik) Dilovası GEBKİM  Eğitim ve Sağlık Vakfı Anaokulu’nun protokol imza töreni  gerçekleştirildi.
Protokol İmza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy protokol imza töreninde  yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli katılımcılar, bugün Dilovası bölgemizde GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılması planlanan anaokulunun imza protokolünü gerçekleştirdik. Özellikle organize sanayi bölgelerimizde çalışan kadın sayısının arttırılması, kadın istihdamının daha üst noktalara taşınması bakımından bu bölgelerimize yakın ya da bölgelerimizin içerisinde anaokullarının yapılmasını arzu ettik. Bu konuda ilk uygulamasını İMES Organize Sanayi Bölgemiz gerçekleştirdi ve bugünde GEBKİM Organize Sanayi Bölgemizde böyle bir protokol imzalıyoruz. Özellikle çalışan kadınların çocuklarını güvenle bırakabileceği bir anaokulunun bölgenin içerisinde veya yakınında olması kadın istihdamına çok önemli katkı sağlayacaktır. Bu yönüyle hem bölge insanının yararlanabileceği hem de OSB içerisinde çalışan insanların yararlanabileceği bir anaokulunu en kısa zamanda hizmete sokabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırsever kurum olarak GEBKİM Organize Sanayi Bölgemize, Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.
Bu bir okul projesi olmakla birlikte kadın istihdamının da daha üst noktalara taşınmasına katkı sağlayacak bir lokasyonda güzel bir projedir. Hayırlı olmasını diliyorum.” diyen  Vali, eğitime desteklerinden dolayı GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve yönetim kurulu üyeleri ile projeye katkı sağlayan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Dilovası İlçesi’nde yapılacak olan Dilovası GEBKİM Eğitim ve Sağlık Vakfı Anaokulu’nun protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı. 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL