Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temeli atıldı

Dilovası ilçesine değer katacak olan yarı olimpik yüzme havuzu için temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Dilovası..

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temeli atıldı

Dilovası ilçesine değer katacak olan yarı olimpik yüzme havuzu için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, protokol ve vatandaşlar katıldı.  

 BAŞKAN: EN BÜYÜK DEĞER SAĞLIK

Temel atma töreninde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Eskiden insanlarımız köylerde yaşarken, bağ bahçe ve tarla işleriyle uğraşarak zaten spor yapıyordu. İnsanlarımız şehre geldiklerinde bazen dört duvar arasına sıkışabiliyor. Ondan sonra da insan hareketsiz kalınca, her türlü hastalık ortaya çıkmaya başlıyor. Biz toplumumuzdaki gencinde yaşlısının da, kadınının da, erkeğinin de spor yapmasını arzuluyoruz. En büyük değer, en büyük sermaye sağlıktır” dedi.

TOLTAR: İLÇEMİZDE 16 YILDA BÜYÜK DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞANDI

Törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bugün burada çok önemli ve hayırlı bir projenin temel atma törenindeyiz. Son 16 yıl içerisindeki bu ve bunun gibi projelerle genç bir nüfusa sahip ilçemizde, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Alt yapı, üst yapı, yeşil alanlar, eğitim, kültürel ve sosyal alanlarıyla artık Dilovası bir ilçe hüviyetini kazanmıştır. Bu dönüşümde büyük emeği olan Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a ve Büyükşehir Belediyesi Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 TAM DONANIMLI

Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde yer alan Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda yarı olimpik yüzme havuzu inşa edilecek. Proje alanı 4 bin 400 metrekare olan yapının, toplam inşaat alanı 4 bin 200 metrekare olacak. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar yer alacak. Yapının tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımlar da bu katta bulunacak.    

 YARI OLİMPİK VE ÇOCUK HAVUZU                     

Yapının zemin katı giriş fuayesi, yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzundan oluşacak. Ayrıca bu katta kafeterya, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve büro birimleri yer alacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler ve 94 kişilik seyirci tribünü bulunacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL