Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Dilovası’nda denetimler sıklaştı | Kocaelide Bugün
Güncel

Dilovası’nda denetimler sıklaştı

Ramazan Ayının başlamasıyla birlikte kontrollerini sıklaştıran Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi yaptı. İşletmelerde özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, gramaj ayarları..

Dilovası’nda denetimler sıklaştı

Ramazan Ayının başlamasıyla birlikte kontrollerini sıklaştıran Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi yaptı.

İşletmelerde özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, gramaj ayarları ve işyerlerinin istenilen şartlara uyulup uyulmadığı, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihinin geçip geçmediği hususunda kontroller yapan zabıta ekipleri, kontrol esnasında eksikliği tespit edilen işletmelerin sahiplerine eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürüldüğünü belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşın sağlıklı hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını amaçladıklarını belirtti.

Toltar “ Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz. Ramazanın vazgeçilmezlerinden Ramazan pidesi ve ekmeğin gramaj tespiti, çalışanların kılık kıyafeti ve mekânın temizliği gibi konularda titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikleri ve hataları konusunda uyarıyoruz. Yaptığımız kontrollerde uyarılan konularda hata tekrarlanıyorsa cezai işlem uyguluyoruz. Esnafımız da yapılan denetimler sonrası eksikliklerini gideriyor.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL