Güncel Manşetler

Dilovası’nda kaldırım ve peyzaj çalışması

Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 701 sokak’ta Dilovası belediyesi Fen işleri ekipleri kaldırım ve peyzaj çalışması başlattı. Dilovası Belediyesi Fen işleri ekipleri, Dilovası’nın cadde ve sokaklarını bordür ve parke taşıyla..

Dilovası’nda kaldırım ve peyzaj çalışması

Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 701 sokak’ta Dilovası belediyesi Fen işleri ekipleri kaldırım ve peyzaj çalışması başlattı.

Dilovası Belediyesi Fen işleri ekipleri, Dilovası’nın cadde ve sokaklarını bordür ve parke taşıyla adeta nakış gibi işliyor. Kente yaptıkların ince dokunuşlarla çevreyi daha da güzelleştiren ekipler program dâhilinde mahallelerde çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de koordineli şekilde Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi 701 Sokakta çalışma başlattı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Dilovası’nı daha da güzelleştirmek, sokaklarımızı İçmemize yakışır hale getirmek için mücadele ediyoruz. Çalışmalarına başladığımız Diliskelesi Mahallesi 701 Sokak’ta yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Çalışma boyunca bizlere sabır gösteren Mahalle Halkımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza İlçe genelinde devam ediyoruz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL