Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Dilovası’nda Kent Bayramlaşması Gerçekleşti | Kocaelide Bugün

Dilovası’nda Kent Bayramlaşması Gerçekleşti

Geleneksel Kent Bayramlaşma Programı Dilovası Belediye Meydanında halkın yoğun katılımları ile gerçekleşti. Dilovası Geleneksel Kent Bayramlaşma programına Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Karakol Komutanı Teğmen..

Dilovası’nda Kent Bayramlaşması Gerçekleşti

Geleneksel Kent Bayramlaşma Programı Dilovası Belediye Meydanında halkın yoğun katılımları ile gerçekleşti.

Dilovası Geleneksel Kent Bayramlaşma programına Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Karakol Komutanı Teğmen Said Arı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ve yüzlerce Dilovalı vatandaş katıldı.

HEP BİRLİKTE BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLMALIYIZ

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan; “Bayramlar dargınlıkların barıştığı, küslüklerin son bulduğu, birlik beraberliğin kaynaşmanın en güzel şekilde yaşandığı dini günlerimizdendir. Herkesin bayramın feyzi ve bereketinden istifade ettiği güzel bir bayram havasında bizde bayrama yakışır bir bayramlaşma yaptık. Bu günlerde özellikle yetimlerin, öksüzlerin, kimsesizlerin gönüllerini alıp, onları da bayram sevincine ortak etmeliyiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BAYRAMLARIN BİRLİK VE BERABERLİKTEN OLDUĞUNU UNUTMAYALIM

Bayramın maneviyatını ve tüm güzelliklerini ilçe meydanındaki bayramlaşma programında sergilediklerini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Güzel bir Ramazan Ayını geride bıraktık. Bir Ramazan boyunca vatandaşlarımız oruçlarını tuttular, ibadetlerini yaptılar. Ama mübarek ayın sonunda bayram var. Bayramda sevinç, bayramda coşku, bayramda umut, geleceğe güvenle bakmak var. Bugün de hep birlikte bayramı idrak ediyoruz, bayram coşkusunu yaşamaya çalışıyoruz. Ramazan Ayı içerisinde çocuklarımızı ailelerimizi sevindirmenin mutluluğunu yaşadık ve bu gün de bizler büyüklerimizi ziyaret ederek onların bayramlarını kutlayacağız. Bayramların birlik ve beraberlikten olduğunu unutmayarak kardeşliğin hüküm sürdüğü bir bayram olmasını dileyerek tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL