Manşetler Surmanset

Dilovası’nda ki Bu Görüntü Halkı Rahatsız Etti

Dilovası’nda sık sık ülke gündemine kadar taşınan hava kirliliği sorunu önceki gün MHP Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Erdem Sıtar’ın paylaşımı ile bir kez daha gündem oldu. Bölgede bulunan bir fabrikanın bacasından..

Dilovası’nda ki Bu Görüntü Halkı Rahatsız Etti

Dilovası’nda sık sık ülke gündemine kadar taşınan hava kirliliği sorunu önceki gün MHP Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Erdem Sıtar’ın paylaşımı ile bir kez daha gündem oldu.

Bölgede bulunan bir fabrikanın bacasından çıkan yoğun dumanı resimleyen Sıtar, duruma tepki gösterdi. İlçede yaşayan bazı vatandaşlar ise Sıtar’a destek verdi.

MHP Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Erdem Sıtar sosyal hesabından bu fotoğrafları paylaşarak şunları yazdı, “Artık biz yorulduk. Aynı şeyleri paylaşmaktan. Klasik Dilovası’ndan görüntüler. İzocam her 2 ayda bir bu pis dumanı havaya bırakıyor. Sonra özür dileriz istem dışı ufak cezalarla kapanıyor. Bir baba yiğit çıkıp biz sizi 2 defa uyardık 3 olursa fabrikaya mühürüleriz diyemiyor. Kömürcüleri buraya getiren rant sağlayanın Allah bu dünyada Ahirette de iki yakasını bir araya götürmesin. İlçenin göbeğine Kömürcüler OSB’yi getirmek hangi akla mantığa sığar anlamak mümkün değil. Ama nasıl olsa Dilovası vur vurabildiğiniz kadar. Eylem yapsan terörist olursun. Üvey evlat olmaya devam ediyor. Maalesef Dilovamız Çocuklarımızın geleceği bitti. Hizmet yok herkes rant peşinde. Peki, Dilovası’nda ne değişir hiçbir şey değişmez.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL