Güncel Manşetler

Dilovası’nda ki Okullara Çevre Düzenlemesi

Dilovası Belediyesi İlçe genelinde eğitime katkı noktasında yaptığı çalışmalarla taktir topluyor. Bu kapsamda belediye ilçe merkezindeki bütün okulların bahçe ve çevre düzenlemesini kısa zaman içinde tamamlayarak okulların görünümüne renk kattıyor…

Dilovası’nda ki Okullara Çevre Düzenlemesi

Dilovası Belediyesi İlçe genelinde eğitime katkı noktasında yaptığı çalışmalarla taktir topluyor. Bu kapsamda belediye ilçe merkezindeki bütün okulların bahçe ve çevre düzenlemesini kısa zaman içinde tamamlayarak okulların görünümüne renk kattıyor.

EĞİTİME BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ

Göreve geldiği günden itibaren eğitim yuvalarının modern bir görünüme kavuşması için büyük çaba göstere Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, Bu yöndeki çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Merkez mahalleler ve kırsaldaki okulların ihtiyaçlarını tek tek belirleyen ve gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiren Başkan Toltar, başta okulların çevre düzenlemesi olmak üzere, derslikler ve pek çok alanda eğitime büyük katkı sunuyor. Bütün okulların çevre düzenlemesini tamamlayan belediye ekipleri, tadilat ihtiyacı olan derslikleri de elden geçirdi. Yapılan çalışmalarla ilçedeki bütün okullar daha güzel bir görünüme kavuştu.

KALİTELİ EĞİTİM İÇİN DAHA GÜZEL OKULLAR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Temiz ve güzel bir okulda daha kaliteli eğitim olur. Biz bu konuda imkânlarımız dâhilinde okullarımıza destek vereceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL