Güncel Manşetler

Dilovası’nda Temizlik Kampanyası!

Dilovası belediyesi tarafından temizlik kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında vatandaşlar ile belediye görevlileri birlikte çöp toplayarak sokakları ve parkları temizliyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçenin daha güzel görünüme kavuşması daha..

Dilovası’nda Temizlik Kampanyası!

Dilovası belediyesi tarafından temizlik kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında vatandaşlar ile belediye görevlileri birlikte çöp toplayarak sokakları ve parkları temizliyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçenin daha güzel görünüme kavuşması daha temiz ve modern hale getirmek için ilçemizin dört bir tarafında temizlik seferberliği başlattık.

Başkan Toltar, Çevre Temizliği Kampanyası’ kapsamında ilçe genelinde temizlik seferberliği için kampanya başlattık. Temizlik seferberliği kapsamında 12 araç ve 78 personelle tüm mahalleler ayrı ayrı ele alıyor ve bu çerçevede, cadde ve sokakların yıkanması, çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi, mahallelerde bulunan boş arazilerin temizlenmesi, çevrede bulunan sahipsiz molozların alınması ile mahallelerde yapılan çalışmalar sayesinde daha temiz Dilovası için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL