Genel Güncel Manşetler Sağlık

Doç.Dr.Güneş değerlendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

BAŞHEKİM GÜNEŞ İDARİ KISIM ÇALIŞANLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ. Darıca Farabi Devlet Hastanesine atanan Doç.Dr.Mustafa Güneş hastane içi değerlendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyor. İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail..

Doç.Dr.Güneş değerlendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

BAŞHEKİM GÜNEŞ İDARİ KISIM ÇALIŞANLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Darıca Farabi Devlet Hastanesine atanan Doç.Dr.Mustafa Güneş hastane içi değerlendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail Kuru ve İdari Mali İşler Müdür Yardımcılarının başkanlığında düzenlenen toplantıya hastanenin idari kısım sorumlu personelleri de katılım gösterdi.
Düzenlenen toplantıda hastanenin idari, mali ve teknik konuları hakkında bilgi alınarak daha kaliteli ve daha sağlıklı bir hizmet verebilmek amacıyla yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başhekim Güneş, Yönetim kadrosu olarak çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Sağlık Bakanlığının politikaları ve mevzuatı doğrultusunda, etik ilkelere bağlı kalarak, hastanemize ulaşan hastalarımızın, sağlık hizmetlerinden kısa sürede, güvenli, eşit doğru bir şekilde faydalanmasını ve memnun ayrılmasını sağlamak, sürekli iyileştirmeye ve geliştirmeye açık olmak amacıyla işe başlıyoruz. Hastanemizde çalışan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan, çalışanları ile bütünleşmiş duyarlı bir hastane yönetimi oluşturmayı, güvenlik koşulları sağlanmış temiz ortamda, hastaların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayarak, sağlık hizmetlerinde hedeflenen kaliteyi birlikte yakalamayı hedefliyoruz” dedi.

Toplantı sonrası idari kısım çalışan personelleri Başhekim Güneş’e yeni görevinde başarılar dileyerek böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkürlerini dile getirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL