Genel Gölcük Güncel Manşetler Spor Yaşam

‘’Doğa Yürüyüşleri’’ başlıyor

Spora ve sağlıklı yaşama önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde doğa yürüyüşlerine başlıyor. 52 Parkurda gerçekleşecek doğa yürüyüşlerinin ilki, 1 Temmuz Pazar günü Gölcük Nüzhetiye Şelalesi Parkurunda yapılacak…

‘’Doğa Yürüyüşleri’’ başlıyor

Spora ve sağlıklı yaşama önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde doğa yürüyüşlerine başlıyor.

52 Parkurda gerçekleşecek doğa yürüyüşlerinin ilki, 1 Temmuz Pazar günü Gölcük Nüzhetiye Şelalesi Parkurunda yapılacak. Yaz boyunca devam edecek olan ücretsiz doğa yürüyüşlerine katılım için başvurular, 29 Haziran Cuma günü sona erecek. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 444 11 41 ve 0 262 331 66 11 numaralı hatlardan yapılabiliyor.

45 KİŞİLİK GRUPLAR HALİNDE 52 PARKUR

Temiz hava ve sağlıklı bir yaşam için gerçekleşen doğa yürüyüşleri 2 haftada bir, Kocaeli’nin farklı yerlerinde bulunan 52 parkurlarda yapılacak. 45 kişilik gruplar halinde yapılacak olan doğa yürüyüşlerinin ilki, Gölcükte bulunan 5 km uzunluğa sahip Nüzhetiye Şelalesi Parkurunda gerçekleşecek. Şehrin doğal güzelliklerinin keşfedileceği doğa yürüyüşleri 4 mevsim devam edecek. 52 parkurda toplam bin 500 km’lik yürüyüş yapacak olan vatandaşlar, temiz bir hava teneffüs edip doğayla iç içe olacak. Yürüyüşler öncesinde katılımcılara Kumanya (sandviç, meyve suyu, su vb.) ikram edilecek.

KATILIM ÜCRETSİZ

Yoğun katılımın gerçekleşmesi beklenen doğa yürüyüşlerinde kontenjan sınırı bulunuyor. Katılımın ücretsiz olacağı yürüyüşlere, 29 Haziran Cuma günü saat 16.00’a kadar başvurulabiliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL