Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset

Doğan, çalışma grubunda görevlendirildi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından oluşturulan çalışma grubunda görevlendirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında Abant’ta yapılan İmar Barışı ve Kentsel Dönüşüm konulu..

Doğan, çalışma grubunda görevlendirildi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından oluşturulan çalışma grubunda görevlendirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında Abant’ta yapılan İmar Barışı ve Kentsel Dönüşüm konulu toplantıya Kocaeli’yi temsilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

Komisyonda Tek Belediye Başkanı

Ankara, İstanbul, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Doğan, bakanlık tarafından yapılacak İmar Kanunu değişiklik çalışma grubunda görevlendirildi. İmar yasasında değişiklik yapılmasıyla ilgili oluşturulan komisyonda Doğan tek belediye başkanı olarak görev yapacak. 5 kişilik komisyonda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, milletvekili, bürokratlar da yer alacak.

Başkan Doğan, hem vatandaşlar, hem de belediyeler açısından büyük önem taşıyacak yeni imar kanunun hazırlanmasında çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Komisyonun çalışmalarını Ekim ayının ortalarına kadar bitirmesi planlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL