Genel Güncel Manşetler

Doğan, Gagavuz (Gökoğuz) Özerk Cumhuriyeti’nden başkanları misafir etti.

Doğan’ın Çok Özel Konukları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Moldova Gagavuz (Gökoğuz) Özerk Cumhuriyeti’nden belediye başkanlarını misafir etti. Kardeş şehirler buluşması kapsamında İzmit Belediyesinin kardeş..

Doğan, Gagavuz (Gökoğuz) Özerk Cumhuriyeti’nden başkanları misafir etti.

Doğan’ın Çok Özel Konukları

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Moldova Gagavuz (Gökoğuz) Özerk Cumhuriyeti’nden belediye başkanlarını misafir etti.

Kardeş şehirler buluşması kapsamında İzmit Belediyesinin kardeş şehirlerinden olan Çadır Lunga yetkililerinin de aralarında bulunduğu 12 belediye başkanını misafir eden Başkan Doğan, konuklarıyla yakından ilgilendi. Buluşmada kardeşlik mesajları verilirken belediye çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulunuldu.

İlkleri Yapan Belediye

Makamında konuklarını ağırlayan ve onlarla yakından ilgilenen İzmit Belediye Başkanı Doğan “İzmit Belediyesi olarak, gerek sosyal belediyecilik çalışmalarıyla, gerekse alt yapı, üst yapı, park bahçeler gibi şehrin fiziki yapına dokunan belediyecilik çalışmalarıyla iddialı bir belediyeyiz. Şimdiye kadar Türkiye’ye örnek birçok projeyi hayat geçirdik. Hep ilkleri yapmayı seviyoruz. Tabi ki bir işi yapmak yetmez, yapılan işi süründürmek önemlidir. Bu alanda da ödüllendirilen bir belediyeyiz. Hatta bu yılki belediyecilik ödülümüzü süreklilik alanında aldık. Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki belediyecilik çizgisini sürdürüyoruz, elde ettiğimiz bu başarılar da bu çizginin sonucudur.

Evimizde Hissediyoruz

Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla insanların yaşadığı her noktaya dokunmaya çalışıyoruz. Çocuğundan, yaşlısına, kadınından engellisine kadar ulaşmaya proje üretmeye çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti çok köklü ve büyük bir devlettir. Dünyanın her bir noktasında gönül coğrafyasında olan tüm kardeşlerimize elimizden geldiğince dokunmaya onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz, Gagavuzya’daki kardeşlerimizi çok seviyoruz. Bölgeye gittiğimizde kendimiz evimizde hissediyoruz” şeklinde konuştu.

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve bir süre önce hizmet açılan Çadır Lunga’daki park için teşekkür eden konuklar, park sayesinde Türkiye’deki kardeşlerini her zaman hatırladıklarını söylediler. Konuk başkanlar, bölgelerinde yaptıkları projeler hakkında da Başkan Doğan’a bilgi verdiler.

Ziyarette karşılıklı hediyeler de verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL