Doğan’dan iftarda sürpriz!

İzmit Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi. KOTO tesislerinde Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğindeki iftara çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Doğan, iftara katılan personelle yakından ilgilenip onlarla bol..

Doğan’dan iftarda sürpriz!

İzmit Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi.

KOTO tesislerinde Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğindeki iftara çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Doğan, iftara katılan personelle yakından ilgilenip onlarla bol bol sohbet etti ve çalışanlara  bir de sürpriz yaptı.

BÜTÜN ÇALIŞANLARA BİSİKLET

İftarda konuşan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin güçlü, büyük ve Türkiye’ye örnek bir belediye olduğunu belirterek “iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı sofrada olmaktan onur duyuyorum. Bu akşam burada sizlere küçük bir jest yapmak istedik. Bütün mesai arkadaşlarımıza, binmek şartıyla bisiklet hediye ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyorsak bu personelimizin birlik beraberlik içinde özverili çalışması sayesindedir. Bu başarının oluşmasında katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işidir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL