Doğan,Piknikçilerin Misafiri Oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik mesire alanında vatandaşların piknik sofralarına misafir oldu. Havaların ısınması ve okulların tatile girmesiyle birlikte mesire alanına akın eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan’a..

Doğan,Piknikçilerin Misafiri Oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik mesire alanında vatandaşların piknik sofralarına misafir oldu.

Havaların ısınması ve okulların tatile girmesiyle birlikte mesire alanına akın eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan’a AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da eşlik etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Doğan, bölgenin bu kadar ilgi görmesinin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek “göreve geldiğimizde bu alan atıl vaziyetteydi. Bizler şehirle iç içe olan bu alanı canlandırmak ve halkımızın hizmetine sunmak için projeler hazırladık. Türkiye’nin en modern Kadın Sosyal Yaşam Merkezini burada kurduk. FİFA standartlarında amatör spora en büyük yatırımı yine burada hizmete açtık. Deprem Eğitim Merkezi ile Sanal Gerçeklik Küresi de burada bulunuyor. Bölge hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Peki bu hizmetler nasıl yapılıyor. Tabi ki halkımızın bizlere olan inanç ve güveniyle. Haramı helali bilerek, milletin kuruşunu ziyan etmeden yine millet için harcıyoruz. Devletimiz güçlü olduğu sürece hizmetlerin de en güzeli yapılacaktır. Allah devletimizin gücüne güç katsın.

Her alanda dünden daha iyiyiz, yarın daha da iyi olacağız.

Başta Amerika olmak üzere ülkemizdeki bu huzuru, gücü kıskanan ülkeler var. AK Parti olmasın, Tayyip Erdoğan gitsin istiyorlar. Bunun için de içten ve dıştan saldırıyorlar. Tabi ki bunu ülkemizin birlik ve beraberliği, güçlenmesi, dünyada söz sahibi olması için yapmıyorlar. Onlar çok iyi biliyorlar ki, bizde bu birlik beraberlik, bu muhabbet olduğu sürece yarınlar daha da güzel olacak. Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması, müslümanların umudu olmaya devam etmesi için 24 Haziran’daki seçimde millet olarak en doğru karara vereceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL