Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Doğruya destek,Yanlışa Fren" | Kocaelide Bugün

“Doğruya destek,Yanlışa Fren”

  Bilikli  “Yapılan her iyiliğe destek olup takdir edeceğiz fakat her yanlış karşısında da Musa gibi dik duracağız” Saadet Partisi Dilovası İlçe başkanı Erkan Bilikli sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.Bilikli..

“Doğruya destek,Yanlışa Fren”

 

Bilikli  “Yapılan her iyiliğe destek olup takdir edeceğiz fakat her yanlış karşısında da Musa gibi dik duracağız”

Saadet Partisi Dilovası İlçe başkanı Erkan Bilikli sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.Bilikli açıklamasında “Bütün Dilovası halkının bilmesini isteriz ki;

 

Bizler bu göreve gelirken çok önemli bir söz verdik. Yapılan her iyiliğe destek olup takdir edeceğiz fakat her yanlış karşısında da Musa gibi dik duracağız dedik.

 

Belediye başkanımız büyük bir özveri ile bütün Dilovası’na ev ev erzak kolisi dağıttı. Bütün bu kolileri belediye bütçesi ile hazırlayarak şüpheleri ortadan kaldırdı. Buradan kendisini takdir ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan böyle de bütün Dilovası’na yapacağı güzel hizmetlere devam etmesini hatta yardım gerekiyorsa yardım edeceğimizi bilmesini istiyoruz. Amasız, fakatsız bir alkışı hak ediyor.

 

Diğer taraftan, aynı şekilde bu hizmetleri yaparken AK Parti ilçe teşkilatını yanına alıp gittiği her evde yardımı AK Parti teşkilatının bir seçim çalışmasına çevirmesini de ayıplıyoruz. Belediye bütçeleri devlet hazinesinden bizlerin verdiği vergilerle belirlenir ve belediyelerin bu bütçe ile hizmet etmesi beklenir. Belediyeler bütçeleri ile bir siyasi partiye propaganda ya da PR çalışması yapamaz. Devletin bütçesinin adil olarak kullanılmasını istemek de en doğal hakkımızdır.

 

Belediye illa “birileri” ile bu yardımı yapmayı düşünüyorsa bütün seçilmiş meclis üyeleri işin bir ucundan tutar ve Dilovası bu birlik beraberlik içinde yapılan çalışmayı canı gönülden destekler. Günün sonunda herkes takdirini yine hizmeti yapan belediyeye iletir.

 

Gel gelelim iş öyle mide bulandırıcı bir hal almış ki, erzak kolisini gören her AK Partili, ambulans arkasına takılan taksi şoförü gibi işten faydalanmaya çalışıyor. Bunun izahını istediğimizde ise “belediyeler yaptığı hizmetleri partisi ile paylaşabilir” şeklinde alaycı bir cevap veriliyor. O zaman bütün merkezi ve yerel yönetimler AK Parti’ye çalışsın ve devletin tüm imkanlarını bir parti için seferber etsin. Bu ortamda bağımsız ve adil seçimlerden bahsedebilir miyiz? Demokrasi demek oy pusulasına mühür vurmak değildir.

 

Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de iktidar meclis üyesi, muhalefet meclis üyesinin sözlerini çarpıtarak yanlış ithamlarla manipüle etmeye çalışıyor ve sayfasında paylaşıyor. Bunu fırsat bilen “her devrin adamları” da emir almış gibi küçük düşürücü ve hakaretamiz sözler söylüyorlar. Muhalefet meclis üyesini adeta siyasi linçe uğratmak için çaba gösteriyorlar. Buradan net olarak belirtelim, delikanlı adam gözünün içine baktığı çalışma arkadaşını bu şekilde yanlış ithamlarla suçlamaz. Eğer yanlış anlaşılmalar varsa aranır düzeltilmesi talep edilir.

 

Son seçimlerde toplam oyların yarısına yakınını almış bir parti için hazımsızlık kelimesini kullananlar ise kaderini bir kişinin iki dudağı arasına bırakmamış, özgür iradeli insanlara laf söyleme hakkına sahip değildir. Sabıkası bu kadar kötü olup da başkasına laf yetiştirmeye çalışanlara, suçluyken üste çıkmaya çalışanlara Anadolu’da ne denir bilirsiniz. “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış”

 

Sözün özü, biz Dilovası’na yapılan hizmetin ASLA karşısında durmadık. Sosyal medyada bizim hizmetleri sabote ettiğimiz yalanını söyleyenlere buradan bir kez daha söylüyoruz. Dilovası’nın aldığı hizmet bizim için baş göz üstünedir. Fakat devletin verdiği bütçeyle bir partinin reklamını yapıyorsanız o zaman Saadet Partilinin, CHP’linin, HDP’linin, İYİ Parti’ linin, Refah Parti’ linin ve diğer vergi veren bütün vatandaşların vebalini almış oluyorsunuz. Kimse bu ülkeyi kendi babasının malı sanmasın, bu ülke bütünüyle 82 milyon vatandaşındır..!”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL