Ekonomi Genel Güncel Manşetler

Doğu Marmara Tarım Fuarı’na yoğun ilgi

Doğu Marmara Tarım Fuarı’na, tarımla ilgili tüm sektörler katılırken, 100 bini aşkın kişi de 3 farklı salonda bulunan stantları ziyaret etti. Öncülüğünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı, Kocaeli Sanayi Odası ve..

Doğu Marmara Tarım Fuarı’na yoğun ilgi

Doğu Marmara Tarım Fuarı’na, tarımla ilgili tüm sektörler katılırken, 100 bini aşkın kişi de 3 farklı salonda bulunan stantları ziyaret etti.

Öncülüğünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı, Kocaeli Sanayi Odası ve TÜYAP’ın destekleriyle gerçekleşen Doğu Marmara Tarım Fuarı, yoğun ilgi gördü. 5 gün süre ile devam eden Fuarı, şuana kadar 100 bini aşkın vatandaş ziyaret etti. Fuarda gerçekleşen yem bitkisi tohumu, doğal mineral vitamin içeren yem katkı maddesi, Kandıra Karpuzu tohumu gibi birçok ücretsiz destekleme ve yüzde 50 hibeli projelerden çiftçiler yararlandırıldı. Ayrıca fuara katılan 100’e yakın firma, gelecek sene de düzenlenecek olan tarım fuarı için şimdiden yer talebinde bulundu.

FUAR TARIM SEKTÖRÜNÜ BİR ARAYA GETİRDİ
Türkiye genelinde tarımla ilgili sadece belirli alanlarda fuarlar düzenleniyor. Kocaeli’nde gerçekleşen Doğu Marmara Tarım Fuarı’nda ise sera, sulama, ısıtma, ilaç, gübre, bilgisayarlı kontrol sistemleri, tohum, yem, fide, peyzaj gibi tarımla ilgili tüm sektörlerin yer alması özelliğiyle öne çıktı. Bu doğrultuda Fuara katılan çiftçi, üretici, mühendis, sektör girişimcileri, araştırma enstitüleri, ilgili kuruluşlar ve vatandaşlar, tarımla ilgili tüm sektörlere ait ürün örneklerinin hepsini bir arada tanıma fırsatı yakaladı.

FİRMALAR GELECEK SENE İÇİN YER TALEBİNDE BULUNUYOR

Bu sene Kocaeli’nde Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde ilk kez düzenlenen Doğu Marmara Tarım Fuarına vatandaşların yanı sıra tarım sektöründen 100’e yakın firma ve 200 marka katıldı. Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Tarım Fuarı’nda firmalar 3 ayrı salonda yeni teknolojik ürünler ve gelişmeleri katılımcılara tanıtma fırsatı buldu. Fuara ilginin yoğun olması nedeniyle firmalar, önümüzdeki sene de düzenlenecek olan Tarım Fuarı için şimdiden yer talebinde bulunmaya başladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL